jeroen clausman PREMIUM webdesign

Hoe ga ik te werk

Oriënterend gesprek

Meestal beginnen we met een oriënterend gesprek (eventueel per telefoon) waarin u allerhande vragen kunt stellen en waarin ik er achter probeer te komen wat voor website u wilt hebben, zowel qua inhoud als ook qua uitstraling.
(In sommige gevallen neemt zo'n gesprek de vorm aan van een uitwisseling van e-mail berichten.)

Over het algemeen komen de volgende zaken aan de orde:
(klik op de desbetreffende regel voor meer informatie)


Afspraak

Aan het eind van het gesprek doe ik een prijsopgave, en dan kunt u beslissen of u wel of niet met mij in zee wilt gaan.


Hoe ik verder ga

Ik ga aan de slag met een eerste ontwerp (dat is meestal binnen een of twee dagen klaar). Dat ontwerp zet ik ergens on line waar u het kunt bekijken en dan vraag ik u per e-mail om daar commentaar op te leveren. (U kunt het ontwerp ook aan anderen laten zien en die op uw beurt weer om commentaar vragen). Het commentaar dat u levert probeer ik steeds zo snel mogelijk te verwerken. Ook als u een tekst heeft aangeleverd zet ik die zo snel mogelijk in het ontwerp. Zo groeit de website langzamerhand tot er iets is ontstaan waar u helemaal tevreden mee bent.


Uw huiswerk

  • Teksten

    U bent in principe verantwoordelijk voor het aanleveren van de teksten voor de website. Als u dat wilt kan ik u behulpzaam zijn bij het schrijven, met redactioneel advies, maar ook door een eerste opzet voor een tekst te maken. Het hoeft de eerste keer allemaal niet perfect te zijn.
    Steeds als u een tekst heeft aangeleverd zet ik hem zo snel mogelijk in het ontwerp.

  • Afbeeldingen
  • Domeinnaamregistratie en webhosting